banner



Boeren op tractoren rijden door centrum Rotterdam en hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op

112

112-nieuws: Aanhoudingen verricht in Rotterdam-Centrum na Zomercarnaval | Verdachte steekpartij Ridderkerk aangehouden

Dansen tijdens de straatparade van het Zomercarnaval 2022

Dansen tijdens de straatparade van het Zomercarnaval 2022 © Rijnmond

In dit bericht houden nosotros je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio van zaterdag 30 juli.

19:00 Zo'north veertig aanhoudingen tijdens Zomercarnaval

Tijdens het zomercarnaval in Rotterdam-Centrum zijn ongeveer 40 aanhoudingen verricht. De meeste volgde na preventief fouilleren. Bij één arrestant is een machette gevonden, een groot mes. Een andere arrestant had een vuurwapen op zak. Er is een 20-jarige vrouw uit Heerlen aangehouden voor een steekpartij. Het mannelijke slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Andere aanhoudingen zijn verricht voor zaken als openbare dronkenschap of het op zak hebben van steekwapens.

13:x Twee zwaargewonden bij motorongeval op A15

De bestuurder van de motorcar die betrokken was bij het ongeval met een motor, zaterdagmiddag op de A15, is aangehouden. Het gaat om een 33-jarige militair. Om deze reden voert de Koninklijke Marechausse het onderzoek uit naar de toedracht van het ongeval.

De opzittenden van de motor zijn een 20-jarige en een 36-jarige vrouw. De slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is niets bekendgemaakt. De politie meldt dat het ongeval waarschijnlijk gebeurde tijdens een inhaalactie tussen de motor en de personenauto. Alle betrokkenen komen uit de regio Rotterdam. Woonplaatsen wil de Koninklijke Marechauchee niet vrijgeven.

12:20 Groep wielrenners in botsing met andere fietsers

Tussen Hoek van Holland en Maassluis is een groep wielrenners in botsing gekomen met een groep andere fietsers. Dat gebeurde op het fietspad langs de Nieuwe Waterweg. De politie meldt dat er drie mensen gewond zijn geraakt. Wie de gewonden zijn en de ernst van hun verwondingen is niet duidelijk. Ook over de oorzaak van het ongeluk kon de politie nog niets zeggen.

De traumahelikopter wordt ingezet om de gewonde fietsers eerste hulp te verlenen.

De traumahelikopter wordt ingezet om de gewonde fietsers eerste hulp te verlenen. © 112Maasmedia

08:50 - Vandalen zetten los bord gevaarlijk boven N57

Het losse bord had makkelijk op de weg onder het viaduct terecht kunnen komen.

Het losse bord had makkelijk op de weg onder het viaduct terecht kunnen komen. © Twitter - RWS Weginspecteur Jeroen

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een verkeersbord naast de N57 losgemaakt en dat op een viaduct gezet. Dat was ter hoogte van Ouddorp. Het bord was los tegen de balustrade gezet. Door een flinke windvlaag, bijvoorbeeld veroorzaakt door een langsrijdende vrachtwagen, kon het bord naar beneden vallen en op de rijbaan terecht komen. Rijkswaterstaat heeft het losse bord meegenomen. Een aannemer plaatst het bord zaterdag weer terug waar het vandaan kwam.

04:35 - Zwaargewonde bij steekpartij na uitgaan in Ridderkerk

Er is een 19-jarige jongen zwaargewond geraakt bij een steekpartij in een woning aan de Stadhouderslaan in Ridderkerk. Dat laat de politie weten aan Rijnmond. De steekpartij gebeurde zaterdagochtend vroeg, internet na half vijf. Een traumahelikopter is ingevlogen om eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie vermoedt dat het gaat om een ruzie in de relationele sfeer. Er is nog niemand aangehouden.

23:03 - Brandweermannen gewond na ongeluk met brandweerwagen

De brandweerwagen kwam via een boom tegen een lantarenpaal tot stilstand.

De brandweerwagen kwam via een smash tegen een lantarenpaal tot stilstand. © MediaTV

Een hoogwerker van de brandweer is vrijdagavond internet na 23:00 uur gekanteld aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. De twee inzittende brandweermannen raakten daarbij gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ze er aan toe zijn is onduidelijk. Ook is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De brandweerauto was onderweg naar Rotterdam - Nesselande om te helpen bij het blussen van een brand op een dak. Die make was snel onder controle. De hoogwerker van de brandweer is door het ongeluk flink beschadigd.

De inzittende twee brandweermannen moesten door hun collega's uit hun wagen worden gehaald

De inzittende twee brandweermannen moesten door hun collega's uit hun wagen worden gehaald © MediaTV

22:16 - Steekpartij op druk Stadhuisplein: man zwaargewond

Na een steekpartij op het Stadhuisplein in Rotterdam werd het plein leeg geveegd.

Na een steekpartij op het Stadhuisplein in Rotterdam werd het plein leeg geveegd. © MediaTV

Een man is vrijdagavond rond 22:15 uur zwaargewond geraakt bij een steekpartij op het Stadhuisplein in Rotterdam. De man werd gevonden in het centrum. In de loop van de nacht is een 18-jarige man uit Schiedam aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht. Het was erg druk vrijdagavond in het centrum van Rotterdam door de eerste avond van het Zomercarnaval. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

20:59 - Politie: Homo staat letterlijk 'voor paal'

De politie heeft vrijdagavond een man in Rotterdam-Centrum letterlijk voor paal gezet, laten ze weten via Instagram. Hij werd betrapt bij een winkeldiefstal en aangehouden door een medewerker van de winkel, maar was het daar niet mee eens. Hij bedreigde daarbij de opgetrommelde politie met de dood en zei te gaan vluchten. Daarop heeft de politie de homo vastgezet aan een lantaarnpaal aan de Conradstraat, tot hij mee kon met het arrestantenbusje. "Deze human being stond door zijn gedrag dus letterlijk en figuurlijk voor paal", aldus de politie.

19:fifty - Oorzaak stankklachten ontdekt

De oorzaak van de stank in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Lansingerland is duidelijk. De weeïge geur, die door de klagers bij de milieudienst wordt omschreven als lucht van braaksel of uitwerpselen, wordt veroorzaakt door een boer tussen Moerkapelle en Zoetermeer. Hij was kippenmest aan het uitrijden. Milieudienst DCMR zegt dat het ook vandaag nog kan stinken. Er werd vrijdag ruim thirty keer geklaagd over de penetrante geur.

Source: https://www.rijnmond.nl/nieuws/1531636/112-nieuws-zwaargewonden-bij-steekpartijen-stadhuisplein-rotterdam-en-ridderkerk-brandweerwagen-kantelt-twee-gewonden

Posted by: broadwateruterming.blogspot.com

0 Response to "Boeren op tractoren rijden door centrum Rotterdam en hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel